Friday, April 24, 2015

Fuente de Cantos ja lyhyt päivä

Yritteliäisyyden puutteesta ei ainakaan voi soimata yksityisten albergojen pitäjiä. Almanden de la Platan yksityisen albergan pitäjä oli jo kadulla houkuttelemassa asiakkaita. Hän sitten suositteli seuraavan kaupungin yksityistä albergaa. Monesterion Albergue Parroquial de Monesteriossa kävi espanjalainen mies kertomassa Fuente de Cantoksen yksityisestä albergasta kuvien kanssa. Myyntivalttina kahdEn hengen huone 'a 10 € hengeltä kun kerrossängyssä kunnallisessa albergassa 8 €. Kun hän alkoi kaivaa puhelinta ja reservita niin ymmärsin sanoa no, kun haaveilin Albergue turistico municipal convento via de la Plata. Arvelin että sana convento viittaisi johonkin veljeskuntaan tms, joten se kiinnosti. Niin asia olikin. Alberga oli todennäköisesti ollut aikaisemmin luostari.
Lähestyttäessä kaupunkia annettiin yhdestä pikkuautosta ko albergan mainos. Tunnunstus kaikelle yrittämiselle.


Tänne saavuimme
 Sorry, en osaa poistaa toiseen kertaan tullutta kuvaa.
Tästä vastaanottoaulaan

Vastoinkäymiset jatkuvat, eli kaikki kuvat tulevat moneen kertaan. Ensimmäinen vastoinkäyminen oli, että tämän päivän kuvia en onnistunut siirtämään Bluetoothilla. Siksi pyörin tabletin kanssa albergaa ympär
Saimme kahden hengen huoneen ja aamiaisen 12+12€. Kaupunki osoittautui asumalähiöksi, josTa löysimme kirkon, pari baaria ja muutaman siestan aikana kiinni olevan kaupan.


No comments:

Post a Comment