Sunday, May 4, 2014

Castro Urdialeksen Campingin bungalo

Tänään on tapahtunut paljon siirtymisiä. Gernikasta astuimme junaan ja tulimme Bilbaohon. Ryhmän muut jäsenet halusivat nähdä Guggenheimin ja se on maanantaina kiinni.

Minä jatkoin Metrolla San Manesiin ja Termibussiin odottamaan S ja D. Kuppilassa täytimme vesivarastoja ja join päiväkahvini. Hyppäsimme junaan ja ajoimme Muskitziin. Se oli ainoa mahdollisuus jotta ehtisimme Castro Urdialekseen. Välillä ei ole majapaikkoja, jotka olisivat tähän aikaan vielä auki. Niinpä taivalsimme noin 23 km. Aloimme 13.30 ja perillä olimme 18.30.

Alberga oli täynnä!!!!! Hospitalierona on mukava ghanalainen poika, jonka tapasimme jo viime vuonna. Hän ystävällisesti kysyi 1,5 km päässä olevasta Campingistä onko siellä tilaa. Saimme bungalon jossa on 2 huonetta. Hinta 60 €. Se oli hyvä valinta, kun nuoret olivat lähteneet klo 3.00 Turusta, lentäneet Hki-Mùnchen-Bilbao. Iso siirtymä sekin.

Pophenasta alkaen olivat taas upeat merimaisemat. Niitä en halunnut menettää, vaikka bussilla olisi päässyt Ontoniin tai tietysti myös Castro Urdialekseen. Ihmeesti nuoret jaksoivat, vaikka yöuni oli vähäinen eilisten polttareiden jäljeltä. Tosin kuulema nukkuivat matkalla.

,



Söimme väliapalan kun kaupunki alkoi näkyä edessämme. Matkaseuranamme oli jonkun matkaa  saksalainen nuori välivuotta pitävä maailmanmatkaaja Anna.



Näitä maisemia varmaan esittelen kuvissa jatkuvasti. Ei nähin kyllästy. Sää oli tänään aurinkoinen, sopiv tuuli kävi mereltä. Valitsimme lyhyemmän reitin, jossa on maantieosuus, muuhun päivä ei olisi riittänyt. Suurin osa autoista kulkee moottoritietä, joten maantiekin on aika rauhallinen.

Ennen Camping-alueelle kiipeämistä kävimme syömässä pintxoja ja ostimme hedelmiä illaksi ja aamuksi. Emme jaksaneet edes ajatella että vielä illalla lähtisimme syömään alas kaupunkiin.

Bungalo oli meille täydellinen. Lämmintä vettä ja upeat maisemat alas merelle. Camino jatkuu.

Vaikka maisemiin ei kyllästy, voisin silti osata taidon jossa poistaisin kuvan jos se on tallentunut kaksi kertaa. Tässä siis parvekkeemme maisema


No comments:

Post a Comment