Saturday, May 6, 2017

Castromaior 6.5.2017 ja ihan täydellinen päivä
Hyvillä mielin liikkeelle,Montenedossa (8 km) aamukahvi  ja  sitten vain kiipeämään 500 metriin tosin 14 km matkalla. Liikkeellä paljon peregriinoja, mihinhän mahdumme nukkumaan? Sitten vain kiipeämään
Tuolle vuorelle pitäisi päästä!

Alhaalla Montenedo, jossa olen aikaisemmin yöpyny ja josta minulla on kaunis kuva aamuruskon aikaan.Olin huomannut vieraskirjoista, että edellämme kulkee vaasalainen pariskunta pari päivää edellä esim Tapiassa. Haaveilin heidän tapaamisestaan, olimmehan tavallaan tuttuja, samoissa messuissa tavanneita. 

Tänään se tapahtui. He istuivat tien vierellä ja olivat kuulleet suomalaisesta pariskunnasta. Olipa rattoisa matka seuraavaan etappiin, mihin he jäivät. Vaimon jaloissa oli puolenkymmentä rakkoa. Oi, joi. Selfietaitoni eivät oli erityiset, mutta historiallinen hetki piti ikuistaa.

 Tämän päivän täydellisyyden kruunasi tämä alberga. Siitähän olimme varanneet paikat. Tämä on viime vuonna perustettu, ykistyinen ja siksi monet eivät tiedä siitä. Saksalaisessa opaskirjassa siitä kerrottiin.
Kuva pihalta ja pesuhuoneesta ja makuuhuoneesta.


Päivän suloisin hetki; suihkun jälkeen makuupussiin ja omien ajatusten pariin. Internetyhteys takkuilee ja tätä blogia olen aloittanut moneen kertaan. Ehkä luovutan, ennekuin koko teksti katoaa kokonaan. Odotamme illallista ja yhteistä illallista arvostan suuresti näillä caminoilla.

.

No comments:

Post a Comment