Thursday, April 19, 2018

Arcade on uusi tuttavuus. Bussi toi Vigoon (1.55€). Ettei elinen aamiaisen viipyminen toistuisi, söimme heti Vigon linja-autoasemalla. Saivat ikärouvat tutustua todellisiin bocadilloihin.
Taitaa kilpailijankin blogissa olla joka päivä joku ruokakuva. Se kertoo, miten keskeistä nautintoa on syöminen.
Redondelaa lähestyttäessä sillan kuvaaminen on must. Paula tähtää taidekuvatasolle. Lahtea voi ihailla ja maisemasta nauttia vaikkapa tällä parhaat päivät nähneellä penkillä. Aurinko suosi meitä. Lämpö kipusi kyllä reilusti yli 20C, mutta saimme kulkea paljon varjossa. Mitähän tuon mutkan tai nyppylän takana on?
Ja se kolmas kivisilta: nyt se oli Recondelassa rautatiesiltana.
Nyt alkaa tienviittakiviin tulla kilometrit. Koko ajanhan ne vähenevät ennenkuin tuskin alkavat. Nyt Caminolla on paljon vaeltajia. Onhan Central camino Portuguese yhtynyt tähän. Redondelaan jää iso osa. Tämä Arcade on 7 km Redondelan jälkeen. Täällä on yksityisissä albergoissa 50 paikkaa. Näyttää täyttyvän tämä meidän 20 paikkainen, hyvin suositeltava Alberga Lameirinas. Hotellipuolen ravintola on vieressä, joten tänäänkin on toivossa ruokaa.

2 comments:

  1. Lämmintä ja aurinkoa on ollut, iloitaan taas näistä päivistä. Ovatko jalkanne kesstäneet hyvin?

    ReplyDelete
  2. Kokenein matkaaja tuntee varmaan vastuun painoa repussaan. Mietin, mitä neljän naisen ryhmässä matkaaminen tuo sellaista, mikä kahdestaan kulkija ei vielä ole kokenut. Ja mitä mietit ja tunnet, kun Arto ei ole nyt mukana.
    Syöminen on tärkeää normaaliarjessakin! Arvaan, että reppureissaajan matkassa se nousee vielä isompaan rooliin.

    ReplyDelete