Tuesday, April 16, 2013

Lähdössä jälleen

Miksi lähdemme? Miksi lähdemme kolmannen kerran? Molemmat odotamme lähtöä yhtä suurella innolla. Se on jo sinänsä ilo, että Camino on meidän yhteinen juttumme. Yhteinen suunnittelu, yhteinen kuvittelu, yhteinen kulkeminen. Ja kuitenkin kummankin oma Camino.

Melkein neljä viikkoa edessä eikä mikään päivä ole ennalta ennustettavissa. Viime vuonna totuimme sateeseen. Nytkin lähtöpäiväksi Bilbaossa on ennustettu kolme pisaraa. Ehkä odotamme seuraavaan päivään.

Reput on pakattu. Omani painaa 6 kg ja miehen 9 kg. Lento Helsingistä Frankfurtin kautta Bilbaohon torstaina. Nyt ohjelmassa Camino del Norte. Emme tavoittele Santiago de Compostelaa, vaan kävelemme sinne, mihin aika ja voimat riittävät.

Fyysinen valmistautuminen omalla kohdalla on sisältänyt reilut 700 km hiihtoa, pyöräilyä töihin 2x5km ja nyt pääsiäisen jälkeen kävelyä noin 100 km. Muutama 15 -20 km kävely. Kengät ovat tutut vanhat. Uudet villasukat neulottu.

Tällä kertaa matkallani on erityinen tehtävä. Viime vuonna kuulostelin, mitä on PYHIINvaeltaminen.  Sinun haltuusi Jumala jätämme itsemme, toinen toisemme ja kaikki rakkamme.

1 comment:

  1. Siunausta matkallenne! Mieleni niin tekisi itsekin lähteä patikoimaan, mutta on hyvä kun on unelmia ja jotka odottavat toteuttamistaan!

    ReplyDelete