Monday, August 28, 2017

Orbiturin camping-alue

Ei onnistunut meidän hyvä suunnitelma ottaa kevyesti ja kävellä 11 km. Olimme jo puoli kymmenenPovoa Vartsimissa, missä oli seuraava alberga. Mies sanoi olevansa kunnossa joten ei kun menoksi. Mies nimittäin sanoo, että hän on täällä kuntoutumassa keuhkokuumeesta. Lääkekuuri loppui pari viikkoa sitten.

Taas olemme kävelleet kivettyjä teitä ja jalkakäytäviä. Vihdoin pääsimme rantojen "pitkospuille" Niitä on helppo kävellä.
Rannan tuntumassa kulkee kaksi reittiä. Jos haluaa välttää turistit ja lomalaiset, on otettava ylempänä kulkeva reitti. Me kuljimme rantabulevardeja ja pitkospuita ja 25 km päivätallustuksen jälkeen saavuimme Orbiturin leirintäalueelle.
Täältä saimme bungalon 16€ hintaan. Kaikenkaikkiaan paikka on avara. Dyynit suojaavat meren tuulelta

Tällaisten putkien läpi kuljettiin rannalle. Eipä siellä kukaan uinut, ihmiset kävelivät veden tuntumassa ja ottivat aurinkoa. Tyytyväisinä lepäilemme ja odottelemme illan menun ääreen pääsemistä klo 19.30.
Aamulla lähdimme 7.30. Silloin oli jo riittävän valoisaa kulkea hyvin merkittyä reittiä.


Kylläpä tiemme vieressä oli paljon vihannestarjonta ja kasvihuoneita ja maissipeltojs. Kai minunkin salattini kasvaisivat noin kauniiksi, jos malttaisin harventaa niitä.

TOTTA; edelleen portugalilaissa vessoista pyydetään laittamaan paperit roskikseen. En pidä tuosta tavasta, mutta tottelen. Vessat ovat samanlaisia kuin meillä, putketko lienevät pienempiä, kun tukkeutumista pelkäävät.
TOTTA:edelleen että kahvilassa kaksi henkeä selviää kolmen euron molemmin puolin juomineen ja kahvileivän kanssa. Portugalilaisten natilla  pastel on verratonta. Otanpa tulevaisuudessa kuvan.
TOTTA; palveluammateissa ihmiset osaavat englantia enemmän kuin Espanjassa.

2 comments:

  1. Buen camino. Terveiset Päiväkummusta. Pappilanmummo.

    ReplyDelete
  2. Buen camino. Terveiset Päiväkummusta. Pappilanmummo.

    ReplyDelete